Proč právě MarketingTaxi?

Proč právě MarketingTaxi?

blog_1_gross

Najít vhodný název pro naši službu bylo jedním z našich počátečních a současně i velmi důležitých úkolů.

Proč právě MarketingTaxi?

Pro svůj projekt jsme potřebovali odpovídající název. Naším záměrem bylo najít snadno zapamatovatelné jméno, které bude fungovat v obou jazycích. Nechtěli jsme jen tak nějaké jméno. Chtěli jsme jméno, které nás bude nejlépe reprezentovat a také dostatečně vystihne náš záměr. To byla hlavní podmínka. V neposlední řadě jsme potřebovali i volnou doménu a to jak s koncovkou .de, tak i .cz.

Hledání jména zabralo pár dní. Bavilo nás to. Kandidátů jsme měli tolik, že by společně mohli tvořit telefonní seznam malé obce nebo slušně objemný jmenný rejstřík. Vždy se ale našlo nějaké „ale“. Buď nebyla oboustranná shoda, nebo nebyla volná doména. To trvalo do chvíle, než se v našich diskusích objevilo slovo MarketingTaxi.

Marketing je to, co děláme a umíme nejlépe. A taxi? Každý se přece ve voze taxi cítí dobře a bezpečně. Nemusí se o nic starat a pokaždé se bez problémů dostane na místo svého určení. Slušní taxikáři navíc studují i několik let, aby byli schopni správně vyhodnotit trasu vzhledem k možným překážkám. Nechceme být jen slušní, chceme být nejlepší.

Chceme být jako Jamie Foxx ve filmu Collateral, který dokázal bravurně vyhodnotit nejlepší trasu včetně přesného času dojezdu, na který navíc vsadil v případě neúspěchu i jízdu zdarma. Nikdy neprohrál a ještě si dokázal jít za svým snem.

Stejně jako my.

Vaše MarketingTaxi.

LOGO50x50

in: Taxi!

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..