Jak to všechno začalo…

Jak to všechno začalo…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Každý má v životě nějakou motivaci.

Naší motivací byla vůle něco změnit. Chceme být dobří v tom, co děláme a chceme být nezávislí. Bez pardónu!

Jak to všechno začalo?

Známe se 18 let, dlouho jsme se neviděli, ale společný kontakt jsme díky sociálním sítím nikdy neztratili. Zdeňka vítr událostí odvál do Německa, kde se na jaře 2007 natrvalo usadil a založil rodinu. Já naopak zůstal i přes četné příležitosti věrný rodnému městu. Když se mi narodil první syn, hledal jsem místo kam ve chvílích volna zmizet. Nakonec jsem ho našel. Na Šumavě. V Bavorské Rudě, na hranicích s Českou Republikou, kde se v tu dobu českým občanům zrovna otevíral Schengenský prostor.

I když jsme se několik let neviděli, máme překvapivě mnoho společného. Zdeněk dlouhá léta pracoval pro mezinárodní společnost v Mnichově.  Já jsem deset letech působil v přední české oděvní firmě a do Mnichova i Berlína pravidelně jezdil na mezinárodní veletrhy. Aniž bychom to o sobě tušili, více než nového auta v garáži si každý z nás cení své staré Vespy. Oba nás rodinné důvody zavedly do situace, kdy jsme začali přemýšlet o velké životní změně. A tak by se dalo pokračovat…

Zdeněk jednou po přečtení další části mého blogu z ničeho nic poslal dotaz, jestli nezkusíme něco společně. Málokdy máte okamžitě pocit souznění. Tady bylo. Všechno do sebe zapadalo a všechno proběhlo až neuvěřitelně hladce. Výborně se doplňujeme a oba nás to baví.

Věříme a přejeme si, aby nám to vydrželo. Držte nám palce. My je držíme vám!

Jirka Hofreitr

LOGO50x50

in: Taxi!

One comment on “Jak to všechno začalo…

  1. Maru Sechanua Šerá

    Jiřík a Zdeneček … já se picnu asi tak 150 let … posílám hubičky pucíkové a přeju vše nejlepší Maru 😘

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..